Καλυμμένα φρεάτια σε οδούς των Ιωαννίνων…

on .

FREATIA

• Αρκετά καπάκια φρεατίων έχουν καλυφθεί με άσφαλτο κατά τις πρόσφατες εργασίες ασφαλτόστρωσης οδών της πόλης και ακόμα η ΔΕΥΑΙ δεν έχει επιληφθεί του θέματος, επισημαίνει μέσω επιστολής του στον «Π.Λ.» ο συμπολίτης μας Σταύρος Νικόπουλος. Ζητάει λοιπόν να φροντίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τον καθαρισμό τους, ώστε αργότερα να μην προκύψουν νέα προβλήματα.
Η επιστολή
Πιο αναλυτικά, ο κ. Νικόπουλος στην επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα για τα φρεάτια στο οδόστρωμα δρόμων των Ιωαννίνων που έχει καλύψει η άσφαλτος:
«Κύριε Δήμαρχε, κατά την ασφαλτόστρωση δρόμων της πόλης Ιωαννίνων, παραμονές Δημ. Εκλογών, κακώς έχουν καλυφθεί με άσφαλτο και καπάκια φρεατίων αποχέτευσης που ευρίσκονται επί του οδοστρώματος γιατί θα δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην ΔΕΥΑΙ και στους Δημότες.
Παραμονή εκλογών εργάζονταν συνεργεία του εργολάβου στις οδούς Κλεισούρας – Δεξαμενής, κλπ. Και είπα στον επιτετραμμένο του συνεργείου: «Γιατί καλύψατε το καπάκι του φρεατίου αποχέτευσης στην οδό Κλεισούρας 6, το οποίο αφορά τη δική μου αποχέτευση» και μου είπε: Υπάρχουν πολλά καπάκια φρεατίων αποχέτευσης, τα έχουμε επισημάνει και θα καθαριστούν, δεν είναι μόνο αυτό στην οδό Κλεισούρας αριθ. 6 που ενδιαφέρεσθε.
Πέρασαν δύο μήνες και πλέον και αυτά δεν καθαρίστηκαν. Τηλεφώνησα και στην ΔΕΥΑΙ, τίποτα δεν έγινε!
Κύριε Δήμαρχε, σας παρακαλώ δώστε εντολή στον αρμόδιο του Δήμου, να καλέσει τον εργολάβο και υπάλληλο της ΔΕΥΑΙ να καθαρίσει τα καπάκια των φρεατίων αποχέτευσης που είναι στις οδούς με τη νέα ασφαλτόστρωση. Στην οδό Κλεισούρας 6 είναι επί του οδοστρώματος περίπου 1,5 μέτρο από την άκρη του πεζοδρομίου. Θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα!
Ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Σταύρος Νικόπουλος
Κλεισούρας 6».