Καθήκοντα ανέλαβε ο νέος Αστ/κός Διευθυντής Ηπείρου

on .

DOYBALHS KOSTAS ELAS 30 7 19

• Στη θέση του στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο οποίος έχει αναλάβει και εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του.
Με καταγωγή από το Ζαγόρι, ο κ. Δούβαλης έχει τη φήμη ικανού αξιωματικού, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από «δύσκολες» περιοχές όπως είναι η Ήπειρος, ενώ γνωρίζει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. στον τόπο μας. Πάντως, αυτές τις ημέρες ενημερώνεται πιο συστηματικά για την κατάσταση στην περιοχή, για τα αστυνομικά τμήματα και το προσωπικό που τα στελεχώνει.

Πλούσιο βιογραφικό
Από το βιογραφικό του που έδωσε η Ελληνική Αστυνομία χθες στη δημοσιότητα, προκύπτει πως ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, ηλικίας 53 ετών, γεννήθηκε στο Τσεπέλοβο.
Ο Κων/νος Δούβαλης κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Χωροφυλακής το 1985 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το 1994. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ενώ κατά το προηγούμενο έτος διετέλεσε Βοηθός του Διευθυντή Ασφάλειας της συμπρωτεύουσας.
Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας, κατά το έτος 2006-2007, έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του έχουν απονεμηθεί για την υπηρεσιακή του απόδοση ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.
Παράλληλα, έχει διδάξει θέματα πειθαρχικού δικαίου στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων και στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Αρχιφυλάκων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδας της Αστυνομικής Ακαδημίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.