Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δύο ληστές της Πάργας

on .

trapeza

Άδειασαν τα ταμεία τράπεζας χθες το πρωί…
Σε εξέλιξη οι έρευνες για  τους δύο ληστές της Πάργας
• Σε εξέλιξη βρίσκονταν μέχρι αργά το βράδυ οι έρευνες της Αστυνομίας για τους δύο δράστες που λίγο μετά τις 11 το πρωϊ λήστεψαν τράπεζα στην Πάργα. Οι δύο άγνωστοι με καπέλο και γυαλιά ηλίου, μπήκαν στην Τράπεζα με όπλο, πυροβόλησαν στον αέρα, φώναξαν ληστεία και αφού πήραν τα χρήματα από τα ταμεία έφυγαν σαν… κύριοι με τα πόδια. Μέχρι το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό το ακριβές χρηματικό ποσό που άρπαξαν οι δύο δράστες, που σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες μιλούσαν με σπαστά Ελληνικά.

Εντοπίστηκε η πορτοφολού….
• Μετά από ένα μήνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 50χρονης, η οποία μέσα από σούπερ μάρκετ της Άρτας έκλεψε το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο 25χρονης. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Άρτας.

Μετέφερε νεαρή αλλοδαπή…
• Στο Ασπροκκλήσι συνελήφθη 29χρονος Έλληνας να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του μια 21χρονη αλλοδαπή, η οποία στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και τα κινητά τηλέφωνα των δύο.

Χρωστούσε 9 χρόνια φυλακή!
• Με 9 χρόνια και δύο μήνες φυλακή στην «πλάτη» του, 38χρονος αλλοδαπός κυκλοφορούσε άνετος και ωραίος στην Πλαταριά. Η ελευθερία του τερματίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλακης Φιλιατών, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν για τα περαιτέρω στον Εισαγγελέα Θεσπρωτία. Ο 39χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση εννέα χρόνων για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπής από το Μονομελές Εφετείο Κέρκυρας και σε φυλάκιση δύο μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου για απείθεια.

Απάτη σε βάρος ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στην Άρτα
• Περίπτωση απάτης σε βάρος ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στην περιοχή της Άρτας εξιχνιάστηκε από την τοπική Ασφάλεια. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 35χρονης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, ενώ αναζητείται συνεργός της. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το κατάστημα και με το πρόσχημα παραγγελίας προϊόντων, κατάφεραν με ψευδή στοιχεία (αποστολή μέσω viber, τραπεζικού αντιγράφου μεταφοράς χρημάτων μεγαλύτερου χρηματικού ποσού που υποτίθεται ότι κατατέθηκε εκ παραδρομής) να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 1.090 ευρώ. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Μπήκε στην αποθήκη και πήρε 60 κιλά μέλι!
• Συνελήφθη στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 44χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης βραδινές ώρες διέρρηξε αποθήκη στην περιοχή της Κεστρίνης και αφαίρεσε δοχεία με μέλι, συνολικού βάρους 60 κιλών.

Ανήλικοι έκλεψαν από κινητά μέχρι και… μπαταρία Ι.Χ.!
• Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν από τους αστυνομικούς ένας 22χρονος και ένας ανήλικος επειδή μπήκαν σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών οχημάτων στα Γιάννενα και άρπαξαν μία μπαταρία αυτοκινήτου. Στο μεταξύ, δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε βάρος δύο ανήλικων, καθώς και σε βάρος της μητέρας τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Τα δύο παιδιά έκλεψαν μέσα από αθλητικό χώρο στην Άρτα τρία κινητά τηλέφωνα!

Χρωστούσε φυλακή και  χρηματικό πρόστιμο
• Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη μεταμεσονύχτιες ώρες στην Ηγουμενίτσα επειδή σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνα με ποινή φυλάκιση δύο μηνών και 18 ημερών καθώς και με χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.