Αιχμηρή απάντηση του Δημάρχου Ζίτσας

on .

DHMARXEIO ZITSAS 11 3 16

• Αιχμηρή είναι η απάντηση του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου στην ανακοίνωση της παράταξης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, της οποίας ηγείται ο Β. Γαρδίκος, ότι δεν θα παραστεί στο σημερινό απολογισμό της Δημοτικής Αρχής, τον οποίο χαρακτήρισε «μετεκλογική φιέστα».
«Είναι κρίμα- αναφέρει ο Δήμαρχος- που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τρεις μήνες μετά τις εκλογές δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει περάσει η προεκλογική περίοδος.
Θα μπορούσε κάλλιστα αν βρίσκεται σε διακοπές και δεν σκόπευε να τις χαλάσει, να μας ενημερώσει ότι δεν μπορεί να παρευρίσκεται στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είτε με επιστολή του, είτε και στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 1 Αυγούστου όπου συζητήθηκε το θέμα καθώς συμπεριλαμβανόταν στην ημερήσια Διάταξη.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα μπορούσε να αφήσει τους συμβούλους της παράταξής του να παρευρεθούν στην εν λόγω συνεδρίαση και να μας εκθέσουν τις απόψεις, προτάσεις τους, να μας ασκήσουν κριτική για τα έργα και τα πεπραγμένα που θα παρουσιαστούν σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, για να υποστηρίξουν άλλωστε και το ρόλο για τον οποίο εκλέχθηκαν από τους πολίτες».