Εγκρίθηκε η εισαγωγή 2.728 νέων σπουδαστών σε 30 ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

on .

iek

• Εγκρίθηκε η εισαγωγή 2.728 νέων σπουδαστών και σπουδαστριών σε 30 ΙΕΚ του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το χειμερινό εξάμηνο του έτους 2019-20, προκειμένου να καταρτιστούν σε 35 σύγχρονες ειδικότητες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο ΙΕΚ προτίμησής τους από 2 έως 13 Σεπτεμβρίου και να είναι κάτοχοι απολυτηρίου λυκείου ή πτυχίου ΤΕΕ Β΄ κύκλου σπουδών ή ΕΠΑ.Λ ή ΕΠΑ.Σ, ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και στις γραμματείες των συγκεκριμένων ΙΕΚ. Το ΙΕΚ Ιωαννίνων βρίσκεται στο 3ο χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών (τηλ. 26510-68160).
Προσλήψεις εκπαιδευτικών
Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 π.μ. αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. για την περίοδο 2019-2020.
Θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://a2.oaed.gr/pegasus, με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές.
•Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στην προκήρυξη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr και στα κατά τόπους Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ.