Αποχώρησε μετά 13 χρόνια από το Περιφ/κό Συμβούλιο Ηπείρου

on .

karampinas

• Από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου αποχώρησε μετά από 13 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη Νομαρχιακή και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ο Γιάννης Καραμπίνας.
Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την τελευταία συνεδρίαση του σώματος με την προηγούμενη σύνθεσή του ο κ. Καραμπίνας χαρακτήρισε επιτυχημένη την περιφερειακή περίοδο που κλείνει ευχαριστώντας για την άριστη συνεργασία τόσο την συμπολίτευση όσο και την αντιπολίτευση.
Όπως σημείωσε, «η συνειδητή απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος με την παράταξή μου, και νέα Περιφερειακή αρχή, έχει να κάνει με την αλλαγή προσωπικού στόχου, που όλοι γνωρίζετε. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη που με τίμησε και μου έδωσε την δυνατότητα να προσφέρω από την θέση του Αντινομάρχη και δύο θητείες από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη και βέβαια και ως μέλος των Επιτροπών».
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αφανείς συνεργάτες του, τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Ηπείρου για την συνεργασία αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την καλόπιστη κριτική τους.