Διανομή προϊόντων σήμερα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Ιωαννιτών

on .

koinonikes omades

• Προϊόντα υγιεινής σε κορίτσια ηλικίας 12 – 18 ετών θα προσφέρει η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή από 10 π.μ. έως 1.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Περιβλέπτου Ιωαννίνων, ο οποίος αποτελεί και σημείο διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ.
Η προσφορά απευθύνεται σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Η διανομή στη Ζίτσα
Στο «πλευρό» άπορων οικογενειών με παιδιά συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Ζίτσας με δράσεις που ενισχύουν το κοινωνικό του «πρόσωπο».
Μέσω του Κέντρου Κοινότητας που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», αυτή τη φορά μοίρασε είδη προσωπικής υγιεινής σε 30 κορίτσια ηλικίας 12 έως 18 ετών. Η δράση υλοποιήθηκε χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας “Αlways” που προσέφερε τα συγκεκριμένα είδη στο πλαίσιο της εκστρατείας “MinEisaiApousa” με στόχο να εξασφαλισθούν οι προϋποθέσεις ώστε κανένα κορίτσι να μην χάσει το σχολείο λόγω της έλλειψης γυναικείων προϊόντων υγιεινής.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε το χθες το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Δ.Κ. Ελεούσας από εκπρόσωπους του «Μαζί για το Παιδί» και υπαλλήλους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας σε κορίτσια που βρίσκονται στην εφηβεία και προέρχονται από οικογένειες που διαμένουν στις Τ.Κ. του Δήμου Ζίτσας και έχουν χαμηλά εισοδήματα.