Συνελήφθη… παραγωγός χασίς στην Πρέβεζα!

on .

 NARKOTIKA XASIS DENDRYLLIA 6 9 19

• Φυτεία χασίς καλλιεργούσε 47χρονος Έλληνας σε δασική περιοχή του Βουβοποτάμου Πρέβεζας. Ο καλλιεργητές, όπως φαίνεται, ήταν ταυτόχρονα και έμπορος καθώς στην έρευνα που ακολούθησε σπίτι του, εκτός ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης (χασίς) 5,4 και 15 γραμμαρίων αντίστοιχα, βρέθηκε και μια ζυγαριά ακριβείας.
Η επιχείρηση εντοπισμού της φυτείας, οργανώθηκε ύστερα από πληροφορίες που είχε η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη φυτεία, ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση και συνέλαβαν τον καλλιεργητή. Εκριζώθηκαν 13 δενδρύλλια, ύψους από 1,6 έως 3,3 μέτρα, ενώ στο χώρο βρέθηκαν πλαστικά δοχεία για πότισμα, αλλά και λιπάσματα για την ανάπτυξή τους. Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 47χρονου βρέθηκαν άλλα δύο δενδρύλλια και οι προαναφερθείσες αποξηραμένες ποσότητες. Ο δράστης οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

«Στοπ» σε φυγόποινο στην Κακαβιά
• Στον Μεθοριακό Σταθμό Κακαβιάς, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας συνολικής ποινής δύο ετών και τριών μηνών καθώς και πρόστιμο 1500 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.