Η ολοκλήρωση των οδικών αξόνων θ’ αυξήσει τον τουρισμό στην Ήπειρο

on .

THEOXARHS EPIMELHTHRIO 6 9 19

• Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χ. Θεοχάρη, τον Υφυπουργό Μ. Κόνσολα καθώς και Δημάρχους του Ν. Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δ. Δημητρίου στάθηκε αρχικά στην ανάγκη ολοκλήρωσης των οδικών αξόνων ως προαπαιτούμενο της ανάπτυξης αλλά και της αύξησης του τουρισμού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, βελτίωσης των υπαρχόντων εσωτερικών οδικών δικτύων καθώς και σχεδιασμό νέων αξόνων όπως αυτός της σύνδεσης του άξονα Δ. Μακεδονία –Ζαγορίου και Ιωαννίνων - Κακαβιάς. Στη συνέχεια τόνισε στον Υπουργό Χ. Θεοχάρη την ανάγκη επαναξιολόγησης του τουριστικού προϊόντος και τη δημιουργία του ως ενιαίου, σημειώνοντας ότι η σημερινή διαχείριση είναι λάθος!
Στην συνάντηση εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, θέματα επιτάχυνσης και αξιολόγησης των διαδικασιών επιχειρηματιών σχεδίων και στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου ζήτησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Ι. Μήτσης ο και ο Β’ Αντιπρόεδρος Χ. Παπαρούσης.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Β. Βασιλείου και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ν. Τσακανίκας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.