Σεμινάρια για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση φαρμακοποιών

on .

FARMAKA FARMAKEIO

• Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το ΙΔΕΕΑΦ διοργανώνουν συνεχιζόμενο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με κεντρικό θέμα «Εργαστήριο Φαρμακείου» για τους φαρμακοποιούς τοπικά, ανά γεωγραφική περιφέρεια, σε συνεργασία με τους τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους.
Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος αφορά σεμινάρια Εργαστηρίου με θέμα: «Υποδειγματική Παρασκευή Γαληνικών Σκευασμάτων - Διασφάλιση Ποιότητας στο εργαστήριο του Φαρμακείου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία». To Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Εργαστήριο Φυσιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα διεξαχθούν δύο σεμινάρια για τους φαρμακοποιούς-μέλη των Φ.Σ. Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Κέρκυρας.
Τα σεμινάρια υλοποιούνται με την επιστημονική ευθύνη του Επ. Καθηγητή Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, κ. Παρασκευά Δάλλα και της Επ. Καθηγήτριας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κας Σοφίας Χατζηαντωνίου, και μοριοδοτούνται με 14 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.
Κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια 8 ωρών (2 ώρες θεωρία και 6 ώρες πρακτική).