Ευχαριστίες από τον Ν.Ο.Ι για το Πανευρωπαϊκό Κωπηλασίας

on .

NOI

• Τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων 2019 που διεξήχθη στα Γιάννενα εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.
Ο Ν.Ο.Ι. ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη για την ουσιαστική συμβολή του στην πραγματοποίηση του Πρωταθλήματος, τον Δήμο Ιωαννιτών, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, το ΠΕΑΚΙ, το Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Αστυνομία, την 8η Ταξιαρχία Ηπείρου και τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Ιωαννίνων. Επίσης, τους χορηγούς Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, «Νέα Οδός», την εταιρία «Gartzonikas», τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς και τους υποστηρικτές Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «Πίνδος», Μπανάνες «Dole», Χαλιά «Καμηνάς», Φυτά «Παπαχρήστος», «Χρωμοεπιλογή» Πολύβιος Καρράς, «Μέλισσα», Cava «800», Fifth Eelment, ιδιωτικό ασθενοφόρο (Κ. Πανδή).
Ευχαριστίες απευθύνει το σωματείο στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή του Πρωταθλήματος και στην ΕΡΤ για την τηλεοπτική του κάλυψη. Στους δεκάδες εθελοντές που πρόσφεραν τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες τους, αλλά και σ’ όλους τους φίλαθλους που στήριξαν με την παρουσία τους στις κερκίδες του ΠΕΑΚΙ τη διοργάνωση και την προσπάθεια των αθλητών της ελληνικής Εθνικής Ομάδας!
Τέλος, ιδιαίτερη μνεία κάνει στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και τη Συντονίστρια του Παραρτήματος Ιωαννίνων Κατερίνα Μπότσιου, για την οικονομική τους χορηγία.