Σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα στο Δ. Πωγωνίου

on .

KAPSALIS

Ενημερωτικό χαρακτήρα είχε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή μεταξύ του Δημάρχου Πωγωνίου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.
Στη σύσκεψη έγινε αναλυτική ενημέρωση των Προέδρων για τις νέες τους αρμοδιότητες και χαράχτηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές στη συνεργασία Δήμου και Κοινοτήτων.
Τους Προέδρους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Γκόγκος, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.
Ο Δήμαρχος Κων. Καψάλης αναφέρθηκε εκτενώς στον σημαντικό ρόλο που έχουν τα Τοπικά Συμβούλια και δεσμεύτηκε για μία άριστη και ουσιαστική συνεργασία.
Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα καθημερινότητας, καθώς και επιμέρους θέματα που αφορούν τα χωριά. Σε αυτά τα πλαίσια, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γαλίτσης Νικόλαος, Γκέγκας Κων/νος, Κουκουλάρης Στυλιανός, Σιούτης Μιχαήλ και Φωτίου Αθανάσιος επεσήμαναν ότι έχει ξεκινήσει προσπάθεια ενδυνάμωσης των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπογράμμισαν ότι θα είναι στο πλευρό των Τοπικών Συμβουλίων ώστε να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα εν τη γενέσει τους.