Αύριο με συμμετοχή μαθητών η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

on .

AIMODOSIA

Οι Σύλλογοι και οι Φορείς Εθελοντών Αιμοδοτών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τα σχολεία του εγκεκριμένου από το ΙΕΠ Δικτύου για τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την ενεργό πολιτειότητα «Νοιάζομαι και Δρω», τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηπείρου και τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των δύο Νοσοκομείων της πόλης των Ιωαννίνων, θα οργανώσουν μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης γύρω από την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών.
Αύριο, Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα, με τη συμμετοχή μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του μεγάλου μας εγχειρήματος με τίτλο: «Νοιάζομαι και Δρω» για τον συνάνθρωπο!
Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10.30 από το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου θα μοιραστεί από τους μαθητές και τις μαθήτριες ενημερωτικό υλικό για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.
* * *
Παράλληλα, σε σχετική ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι όσες και όσοι θέλουν να αιμοδοτήσουν ή να ενημερωθούν για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών, μπορούν να προσέλθουν αύριο, Τετάρτη από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Μιχ. Αγγέλου, δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.