Βρέθηκαν οι χρυσές λίρες που είχαν κλαπεί στη Θεσπρωτία

on .

XEIROPEDES

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας έπειτα από την προχθεσινή σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 69 και 35 ετών, για κλοπή χρυσών λιρών από σπίτι στον Σκορπιώνα Θεσπρωτίας, συμπληρωματικά η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι βρέθηκαν 20 χρυσές λίρες, οι οποίες και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από αποθήκη στο Σταυράκι Ιωαννίνων
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης -κλοπής από αποθήκη στο Σταυράκι Ιωαννίνων και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα ο νεαρός εμπλέκεται σε κλοπή από αποθήκη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως 29-08-2014, απ’ όπου αφαιρέθηκαν δύο χορτοκοπτικά μηχανήματα και διάφορα εργαλεία.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Μετέφερε με Ι.Χ. παράτυπο μετανάστη
Στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του Κομποτίου Άρτας) συνελήφθη ένας 39χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά ενός παράτυπου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναν επίσης 39χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του παράτυπου μετανάστη εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 39χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.