Ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος μίλησε για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Ήπειρο

on .

KONSTANTOPOULOS

• Στο 1ο Συνέδριο για τη Δημιουργία μιας Έξυπνης και Βιώσιμης Πόλης – Restart mAI City που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στα Τρίκαλα συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Ν. Ιωαννίνων Σπύρος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ήταν και εισηγητής με θέμα «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Ηπείρου» και ανέπτυξε την επιτυχημένη και ορθολογική Διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Δήμο Τρικκαίων με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τέθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΚΕΔΕ.
Στο συνέδριο παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντάς, η κ. Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα, Πρόεδροι φορέων, επιστήμονες νέων εφαρμογών, λειτουργικές για τη δημιουργία μιας Έξυπνης Πόλης.