Ημερίδα για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις σήμερα στο Πανεπ. Νοσοκομείο Ιωαννίνων

on .

TSIARA STAYROULA

Ημερίδα με θέμα «Ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις, μέτρα προφύλαξης και αντιμετώπισης ασθενών με πολυναθεκτικό μικρόβιο, Πολιτική διαχείρισης ιατρικών αποβλήτων σε υγειονομικές μονάδες» διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων σήμερα, Τετάρτη, με ώρα έναρξης 9 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος.
Σκοπός της ημερίδας είναι η προώθηση, η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση όλων των εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι. σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος και η επέκταση της συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, μέσω της σύγχρονης και τεκμηριωμένης γνώσης, προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς. Ως εκ τούτου, το επιστημονικό πρόγραμμα πλαισιώνεται με μια ενδιαφέρουσα ειδική διάλεξη από την Πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων, τεκμηριωμένες εργασίες και κλινικό φροντιστήριο - διαδραστική συνεδρία, οι οποίες θα καλύπτουν τις αναδυόμενες ανάγκες κατά την καθημερινή κλινική άσκηση, ως ευσυνείδητοι Επαγγελματίες Υγείας.
Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας είναι η κα Σταυρούλα Τσιάρα, Αν. Καθηγήτρια, Β΄ Παθολογική Κλινική, Πρόεδρος Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων Π.Γ.Ν.Ι.
Η εγγραφή στην ημερίδα είναι δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο.