PAGURISTAS: Να πως οι Γιαννιώτες θα κάνουν την πόλη τους καθαρή…

on .

PAGURISTAS KATHARIOTHTA 13 10 2019

• Ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού έστειλε η ομάδα των Paguristas, μέσω μιας ακόμη συμβολικής δράσης καθαρισμού που ανέλαβε και έφερε σε πέρας το Σάββατο.
Τα μέλη της δραστήριας αυτής εθελοντικής ομάδας, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον καθένα μας ξεχωριστά, για περίπου τρεις ώρες προχώρησαν σε καθαρισμό πινακίδων της Τροχαίας στο κέντρο της πόλης και τηλεφωνικών θαλάμων, έβγαλαν ξεχασμένες προεκλογικές (!) αφίσες και καθάρισαν στάσεις λεωφορείων στην Ανατολή και στο Αεροδρόμιο, με μοναδικά εργαλεία τα… χέρια τους, κάποια διαλυτικά, σπάτουλες και σφουγγάρια.
Η συγκεκριμένη δράση είχε σκοπό να δείξει στη νέα Δημοτική Αρχή ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να καθαρισθεί η πόλη, αλλά και στους πολίτες να σταματήσουν τον βανδαλισμό πινακίδων, τοίχων, στάσεων λεωφορείων κ.λπ.
Πρόστιμα για συμμόρφωση
Μια βόλτα να κάνει κανείς στην πόλη και η εικόνα είναι αποκαρδιωτική! Γι’ αυτό και μάλλον ήρθε ο καιρός οι αρμόδιοι ν’ αρχίσουν να επιβάλλουν πρόστιμα σε όσους ρυπαίνουν την πόλη. Όπως αναφέρουν και οι Paguristas ξέρουν καλά ποιοι είναι, αφού κάθε αυτοκόλλητο, αφίσα ή ενοικιαστήριο έχει και όνομα και τηλέφωνο επάνω του.
Τα μέλη της ομάδας, που έμπρακτα αποδεικνύουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για την πόλη που ζουν, τονίζουν ότι «θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα τις κινήσεις του Δήμου και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε για να βοηθήσουμε να γίνει πρότυπο η πόλη που αγαπάμε και να πάψει να θεωρείται μία από τις πιο βρώμικες πόλεις της Ελλάδας»!