«Επιλέγω να ζω» το μήνυμα του 9ου Φεστιβάλ της Ε.Ψ.Ε.Π.

on .

EPSEP

• Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του 9ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας της Ε.Ψ.Ε.Π. με θέμα «επιλέγω να ζω», που πραγματοποιήθηκε επί ένα διήμερο στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.
Κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ αποτέλεσε η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη της Αυτοκτονικότητας», που διεξήχθη με τη συμμετοχή έγκριτων επιστημόνων – εισηγητών.
Με ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος και το Δ.Σ., ο Επιστημονικός Υπεύθυνος, τα μέλη και οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π. ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες ομιλητές της Ημερίδας κα. Βασιλείου, Δρ. Ψυχολογίας, κ. Κώτση, Επίκουρο Καθηγητή Παιδοψυχιατρικής, κ. Λάππα, Ψυχίατρο Παιδιών και Εφήβων, κ. Μάντζο, Κοινωνικό Ανθρωπολόγο, κα. Πανίδη, Γενικό Ιατρό, Συντονίστρια 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κέντρου Ιωαννίνων, και τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης κ. Γουργούλη, σκηνοθέτη, κα. Ζήση, ηθοποιό, κ. Γαλίτη, μουσικό, κα. Τσιάτη, επιμελήτρια κίνησης, κ. Γκόγκο, υπεύθυνο φωτισμού, κα. Βαγγέλη, διερμηνέα στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, κ. Μωρόγιαννη, Ψυχίατρο, για τον συντονισμό της συζήτησης.