Εξαιρετικοί οι Γιαννιώτες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

on .

BRIDGE

• Με συμμετοχή ρεκόρ διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων Μπριτζ στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας του Ελληνικού. Το Σωματείο των Ιωαννίνων παρουσιάστηκε με την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα εκπροσώπηση από πέντε ομάδες στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, 1-11, 1-9, 1-6 και μαθητών. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά σε όλες τις κατηγορίες.
Αναλυτικά, στην Α’ Εθνική της κατηγορίας ΟΠΕΝ, οι Καραγιαννόπουλος Λάζαρος, Γκουγιάννος Τάκης, Γεωργίου Κώστας και Παπαïωάννου Βασίλης, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην αφρόκρεμα του αθλήματος τερματίζοντας στην έβδομη θέση. Στην Β’ Εθνική της κατηγορίας 1-11, οι Μπόζιος Γιώργος, Παπαμιχαλόπουλος Νίκος, Νούσιας Στέλιος, Ανδρέου Ειρήνη και Πουρναράς Αλέξανδρος κατέκτησαν την πρώτη θέση και εξασφάλισαν την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία. Στην Β’ Εθνική της κατηγορίας 1-9, οι Ρήτα Αννέτα, Χρυσοβιτσινού Σούζαν, Μόμτσος Γιώργος και Μητσέλος Χρήστος κατέκτησαν την δεύτερη θέση και εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α’ Εθνική. Στην Ε’ Εθνική της κατηγορίας 1-6, οι Κιτσαντώνης Κώστας, Δουβανάς Παύλος, Σιώρος Σπύρος και Αναγνώστου Νίκος κατέκτησαν την πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Δ’ Εθνική.
Τέλος, στους αγώνες μαθητών, οι Ηγουμενίδη Μάρα, Σιάνα Ευαγγελία, Μπασάς Βασίλης και Ποάλας Δημήτρης πήραν το βάπτισμα του πυρός κατακτώντας την δωδέκατη θέση σε τριάντα έξι ομάδες.