Αγώνας δρόμου με σύμμαχο καιρό και συμβασιούχους!

on .

SYMBASIOYXOI KLADEMA DENTRON

«Τρέχουν» να προλάβουν το Εργοτάξιο και το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών, προκειμένου να κάνουν όσο περισσότερες παρεμβάσεις καθαρισμού και περιποίησης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου γίνεται, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα της πόλης.
Από τη μία, είναι ο καλός καιρός που θα έχει συνέχεια και τις επόμενες ημέρες. Από την άλλη, το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα προσωπικό αφού δεν έχουν λήξει όλες οι συμβάσεις κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο, εξηγούν τον αγώνα δρόμου στον οποίο έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα.
Φυσικά, θα μείνουν αρκετές εκκρεμότητες, καθώς τα Γιάννενα είναι μεγάλη πόλη και διαθέτουν πολλούς κοινόχρηστους χώρους, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν πολύ καιρό να δεχθούν φροντίδα.

Πού γίνονται εργασίες
Κοπή χόρτων, εκτενής καθαρισμός και απομάκρυνση αντικειμένων από τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου έγιναν χθες, ενώ παράλληλα καθαρίστηκαν το παρακείμενο Βελή Τζαμί και ο Μεντρεσές. Οι εργασίες συνεχίστηκαν στους χώρους του υπαίθριου δημοτικού πάρκινγκ κάτω από τα «Λιθαρίτσια», ενώ όπως σημειώνει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του, έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός σε όλη την παραλίμνια ζώνη από την πλατεία Μαβίλη μέχρι το Πάρκο Κατσάρη.
Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι συνεργεία έχουν προχωρήσει αυτές τις ημέρες στον καθαρισμό από αφίσες και πανό σε πολλά σημεία της πόλης, με τον Δήμο να επαναλαμβάνει την έκκληση προς τους πολίτες να σεβαστούν τους κοινόχρηστους χώρους και να συμβάλλουν από την πλευρά τους στη διατήρηση της καλής εικόνας.

«Κάνουμε προσπάθεια…»
Από το Εργοτάξιο έχει εκπονηθεί σχέδιο για τις παρεμβάσεις των επόμενων ημερών που θα γίνουν σε καίρια σημεία του Δήμου. Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς τόνισε πως «με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουμε κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια το διάστημα αυτό για να παρέμβουμε σε όσο το δυνατό περισσότερα σημεία. Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις των πολιτών είναι μεγάλες και τα αιτήματα πολλά. Θα συνεχίσουμε οργανωμένα ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές του Δήμου μας». Ο κ. Παππάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του Εργοταξίου που δίνει, όπως είπε, τον καλύτερο εαυτό του και ανταποκρίνεται με το παραπάνω.
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ