Οι αντιπρόσωποι του Δ. Ιωαννιτών στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ

on .

PED

Τους αντιπροσώπους στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου από την οποία θα εκλεγεί η νέα Διοίκηση, ανέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων κατά την χθεσινή συνεδρίαση.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων εκπροσωπείται συνολικά από 36 μέλη εκ των οποίων οι 16 είναι από την πλειοψηφία και οι 20 από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Αναλυτικά 11 από την παράταξη του Θωμά Μπέγκα, έξι από την παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη και από μία έδρα οι παρατάξεις του Λάζαρου Νάτση, της Όλυς Τσουμάνη και του Χρήστου Πατσούρα.
- Από την παράταξη του Δημάρχου εκλέχθηκαν: Αϊβατίδης Γιάννης, Ακονίδου Ελένη, Αρλέτος Γιώργος, Βάββας Φώτης, Βλέτσας Βασίλης, Γκόντας Νίκος, Κωτσαντή Χριστίνα, Λώλης Γιώργος, Μαμακή Γιάννα, Μάντζιος Στέφανος, Μπαρτζώκας Άρης, Παππάς Αριστείδης, Πήχας Ευάγγελος, Τσίμαρης Γιάννης, Τσόλης Νίκος και Τύρου- Ούζα Νατάσα.
- Από την παράταξη του Θωμά Μπέγκα: Βίνης Γιώργος, Γιωτίτσας Θωμάς, Ζούμπας Στέφανος, Λιόντος Γιάννης, Μέγα Βασιλική, Μπέγκας Θωμάς, Νάστος Δημήτρης, Σίντος Στέφανος, Τσίλη Παρασκευή, Τσουμάνης Φίλιππος και Χρυσοστόμου Μάκης.
- Από την παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη: Γκίζας Σπύρος, Ευαγγέλου Φίλιππος, Καλογιάννη Τατιάνα, Κοσμάς Βασίλης, Λαδιάς Γιώργος και Σιούτης Ευστάθιος.
- Από τις υπόλοιπες παρατάξεις μετέχουν ο Λάζαρος Νάτσης, η Όλυ Τσουμάνη και ο Χρήστος Πατσούρας.