Σειρά δράσεων με στόχο την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού

on .

thilasmos

• Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 1 με 7 Νοεμβρίου, η 5η & 6η Τ.ΟΜ.Υ Ιωαννίνων (Τ.ΟΜ.Υ), σε συνεργασία με τον Σταθμό Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβου, το Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων και τη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ιωαννίνων (ΧΕΝ), οργανώνουν μια σειρά δράσεων με σκοπό την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού, την εμψύχωση και ενδυνάμωση της θηλάζουσας μητέρας και του περιβάλλοντός της.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
- Έκθεση ζωγραφικής με θέμα την απεικόνιση του Μητρικού Θηλασμού, η οποία θα διαρκέσει έως μεθαύριο, Δευτέρα, ανοιχτή για το κοινό από 10 π.μ έως 5 μ.μ., στο Μουσείο Αργυροτεχνίας. Τα έργα που εκτίθενται ανήκουν σε μαθητές σχολείων των Ιωαννίνων, σε μέλη του εικαστικού εργαστηρίου της ΧΕΝ και σε μέλη του εικαστικού εργαστηρίου «Ζωγραφίζω».
- Εγκαίνια χώρου θηλασμού μεθαύριο Δευτέρα στις 12 μ., στο Δημαρχιακό Κτίριο Κατσικά Ιωαννίνων.
- Ενημερωτική - εορταστική εκδήλωση μεθαύριο, Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. στο 21ο Δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων (στην περιοχή Σεισμόπληκτα) με ομιλίες σχετικά με την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού
- Ενημερωτική - εορταστική εκδήλωση, την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. στον χώρο του Σταθμού Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβου (Λουκή Ακρίτα 54) με ομιλίες σχετικά με την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού.