Στόχος είναι να λειτουργήσουν και νέα ΚΑΠΗ στα Γιάννενα

on .

PANOY DHMHTRHS1

• Μια ακόμη συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημ. Πάνου με τους εκπροσώπους των μελών και των εργαζομένων όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Σοφία Τζιοβάρα.
Οι εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ ενημέρωσαν τον κ. Πάνου για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν και του ζήτησαν να ανταποκριθεί στο μέτρο του δυνατού στα αιτήματά τους. Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ από την πλευρά του, τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επίλυση των αιτημάτων τους καθώς και ότι σκοπός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξέταση δυνατότητας λειτουργίας νέων ΚΑΠΗ καθώς και η πρόσληψη προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία των ήδη υπαρχουσών.
Τόνισε επίσης ότι μέλημά του είναι τα ΚΑΠΗ να μην είναι μόνο χώροι ψυχαγωγίας των ηλικιωμένων, αλλά να ενταχθούν σ’ αυτά νέες δράσεις, ώστε με την κατάλληλη καθοδήγηση να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες, να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και ταλέντα με τη αρωγή του Δήμου Ιωαννιτών αλλά και άλλων φορέων της πόλης μας.