Απερρίφθη η προσφυγή του Θ. Μπέγκα για τις λάμπες LED

on .

APORRIPSH PROSFYGHS MPEGKA GIA LED 21 11 19

• Απερρίφθη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η προσφυγή του πρώην δημάρχου κ. Θωμά Μπέγκα, κατά της απόφασης της Δημοτικής Αρχής σχετικώς με την ακύρωση του διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων LED.
Στην απόφαση που ελήφθη τη Δευτέρα τονίζεται μεταξύ άλλων ότι: «...απορρίπτεται ως απαραδέκτως ασκηθείσα, διότι στην περίπτωση αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, κατά το στάδιο που προηγείται της υπογραφής συμβάσεων, δικαίωμα προσφυγής έχουν όσοι ενδιαφέρονται να τους ανατεθούν συμβάσεις, έναντι της βλάβης που υφίστανται ή ενδέχεται να υποστούν από πιθανολογούμενη παράβαση των κανόνων που διέπουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες...»
Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Βασίλειος Μιχελάκης, που υπογράφει την απόφαση, υπογραμμίζει ακόμη ότι πέραν αυτού του λόγου, που είναι και ο πλέον σημαντικός, όσα αναφέρονται στην προσφυγή της παράταξης «Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα», σχετίζονται περισσότερο με πολιτικές επιλογές της Δημοτικής Αρχής κατά την άσκηση της διοίκησης, που δεν μπορεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να τις κρίνει.