Έπαιζαν ζάρια σε καφενείο σε χωριό του Νομού Άρτας

on .

 ZARIA ARTA 22 11 2019

• Ζάρια έπαιζαν οκτώ άτομα σε καφενείο χωριού στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη της Άρτας, όμως οι αστυνομικοί… τους έκοψαν τη χαρά! Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο καφενείο διαπιστώθηκε ότι η ιδιοκτήτριά του και επτά θαμώνες έπαιζαν χρήματα στα ζάρια, συνελήφθησαν όλοι και κατασχέθηκαν ποσό της τάξης των 1.075 ευρώ, ένα τραπέζι, τρία ζεύγη ζαριών και 13 πλαστικά ποτήρια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Επιχείρησαν να κλέψουν σκαπτικό μηχάνημα
• Δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σχηματίστηκε σε βάρος δύο ατόμων στη Φιλοθέη της Άρτας. Οι δράστες πήγαν με φορτηγό στη Φιλοθέη και επιχείρησαν να αφαιρέσουν από υπαίθριο χώρο ένα σκαπτικό μηχάνημα (τσάπα), έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του και συνελήφθησαν όταν εκείνος κάλεσε την Αστυνομία. Το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

Είχε μπουκάλια με μεθαδόνη
• Με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας άνδρας στην πόλη της Πρέβεζας. Στην κατοχή του οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο μπουκάλια που περιείχαν μεθαδόνη συνολικού βάρους 217 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Πουλούσε παράνομα  υαλοκαθαριστήρες Ι.Χ.
• Υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτων πουλούσε ένας άνδρας στην Πρέβεζα χωρίς να διαθέτει άδεια άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου. Ο δράστης συνελήφθη και κατασχέθηκαν 87 είδη παρεμπορίου. Του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Πέντε ανήλικοι έκλεψαν  ηλεκτρονικές συσκευές
• Δύο ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος πέντε συνολικά ανηλίκων σχηματίστηκαν στα Γιάννενα για κλοπές που διέπραξαν από το ίδιο εμπορικό κατάστημα της πόλης μας. Στην πρώτη περίπτωση τέσσερις ανήλικοι μπήκαν στο μαγαζί και έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές. Στη δεύτερη περίπτωση ένας ανήλικος αφαίρεσε τμηματικά επίσης διάφορες συσκευές.