Υποθέσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν στην Άρτα

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH 

• Εξιχνιάσθηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών κλοπές που έγιναν σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Άρτας και της Ανέζας Άρτας.
Για τις παραπάνω υποθέσεις ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε στο Λούρο Πρέβεζας, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται μετέβησαν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στην Άρτα καθώς και στην Ανέζα Άρτας, όπου διέρρηξαν δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αντίστοιχα, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό και επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου και φωτισμού.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της διάπραξης των κλοπών.
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Συνελήφθη ανήλικος για κλοπή από αυτοκίνητο στον Μύτικα
• Στην περιοχή της Πρέβεζας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο νεαρός δράστης, εμπλέκεται σε διάρρηξη αυτοκινήτου που έγινε στον Μύτικα Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκε ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και έγγραφα. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα τα κλοπιμαία, τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Τον έπιασαν για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση
• Στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας συνελήφθη ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ανδρόγυνο έκλεψε ηλικιωμένο στην Πάργα
• Τσάντα με χρήματα και προσωπικά είδη έκλεψαν ένας άνδρας και μια γυναίκα από σπίτι ηλικιωμένου στην Πάργα με τη μέθοδο της απασχόλησης. Οι δράστες εντοπίστηκαν στα Γιάννενα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων. Εκτός της κλοπής σε βάρος της γυναίκας ασκήθηκε δίωξη και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς βρέθηκαν πάνω της μικροποσότητα χασίς και 35 ναρκωτικά χάπια.