Τα προϊόντα της Άρτας «πλημμύρισαν» το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

on .

ARTA EKTHESH ATHNA TSIROGIANNHS 1 12 19

Ξεκίνησε με φιλοδοξίες αλλά ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων, η 6η Γιορτή Πορτοκαλιού, Μανταρινιού, Ακτινιδίου και Ελιάς της Άρτας που διοργανώθηκε αυτή την φορά στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εντάχθηκε στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Fly me to the moon”.
Το Φεστιβάλ συνεχίστηκε χθες στους Κωστακιούς με παραδοσιακή γιορτή, που περιελάμβανε τοπικές συνταγές βασισμένες σε τοπικά προϊόντα.
Στη γιορτή της Αθήνας παρέστη πλήθος κόσμου, προσφέροντας αισιόδοξα μηνύματα για την εξωστρέφεια που έχει ανάγκη η πόλη και τα προϊόντα της.
«Παλέψαμε πολύ για να καταστήσουμε αυτή την γιορτή θεσμό για τους θησαυρούς της γης μας και των ανθρώπων της. Ως Δημοτική Αρχή επενδύουμε σε δύο πολύ βασικούς πυλώνες της οικονομίας: τον πρωτογενή τομέα με τα προϊόντα μας και τον τουρισμό. Ως Άρτα έχουμε τη δυνατότητα να πάμε μπροστά και να αναπτύξουμε την τοπική μας οικονομία στηριζόμενοι σε αυτούς τους πυλώνες. Αυτή η Γιορτή, την οποία από την πρώτη χρονιά της θητείας μας αναβιώσαμε, έρχεται να αποδείξει ότι ο πρωτογενής τομέας έχει μέλλον στην Άρτα, αρκεί να συνεργαστούμε, να εργαστούμε και να τον αναδείξουμε σωστά», τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άρτας Χρ. Τσιρογιάννης.