Είδη… διακόσμησης τα ηλεκτρικά κρεβάτια στο Πανεπ. Νοσοκομείο!

on .

Με τη μισή χαρά έμειναν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, παραλαμβάνοντας τα 400 ηλεκτρικά κρεβάτια! 
Τα κρεβάτια τοποθετήθηκαν, αλλά  διαπιστώθηκε πως δεν συνοδεύονται από τον απαραίτητο εξοπλισμό (όπως είχε διαφημιστεί) και συγκεκριμένα χωρίς το στατώ για τους ορούς! Και κρεβάτι σε νοσοκομείο, χωρίς να απαιτείται ορός, σε πολύ λίγες περιπτώσεις χρησιμοποιείται. Η αιτία, κατά πληροφορίες, οφείλεται στο διαγωνισμό που έγινε με υπογραφή Πολλάκη (του πρώην αν. Υπουργού Υγείας), που αλλιώς τα σχεδίαζε και αλλιώς του προέκυψε (βλέπετε βιαζόταν να… προκάνει τις εκλογές) και τώρα θα πρέπει οι ελλείψεις αυτές (κόστους αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ) να καλυφθούν από το Νοσοκομείο και όχι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, όπως έγινε με τα ηλεκτρικά κρεβάτια. 
Μέχρι να γίνει η προμήθεια, γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς θα περιοριστούν να… θαυμάζουν τα νέα «αποκτήματα» ως διακοσμητικά είδη, ο δε Πολλάκης μπορεί να κοιμάται… ήσυχος αφού άλλοι τώρα «πονοκεφαλιάζουν» για να βρουν λύση στο πρόβλημα. 
Και μια απορία: Στη διαδικασία του διαγωνισμού δεν εμπλεκόταν το Νοσοκομείο. Οι διοικούντες του όμως  δεν έπρεπε να παρακολουθούν τι παραγγέλλεται, τι αγοράζεται και αν αυτό είναι πλήρες και λειτουργικό; Πάσα απάντηση δεκτή.