Από το 2013 στο πλευρό της «Κιβωτού» ο Αγροτ. Πτηνοτροφικός Συν/σμός «ΠΙΝΔΟΣ»

on .

KIBOTOS MPARKAS MAGEIRAS 30 12 19

• Στο πλευρό των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου» βρίσκεται ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», όχι μόνο τις περιόδους των εορτών, αλλά από το 2013 που ο π. Αντώνιος Παπανικολάου αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο παράρτημα στην ακριτική Πωγωνιανή. Η στήριξη της δομής σημαντική και ουσιαστική, αφού ο Συνεταιρισμός ανελλιπώς προσφέρει τα κοτόπουλα κάθε χρόνιας για τα παιδιά.
Αυτά τα Χριστούγεννα όμως στην παρέα του ΑΠΣΙ προστέθηκε και ο γνωστός μάγειρας Χρήστος Μπάρκας που ξεχώρισε στο «master chef» και ο οποίος την Κυριακή δημιούργησε νόστιμες και υγιεινές συνταγές με κοτόπουλα «Πίνδος», για τους μικρούς φίλους και των δυο εστιών, αποχαιρετώντας με τον πιο τρυφερό τρόπο το 2019. 
«Η οικογένεια της ΠΙΝΔΟΣ, που βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της Κιβωτού από το 2013, πιστή στο καθήκον της, ενίσχυσε το έργο του Οργανισμού, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών. Ο Συνεταιρισμός ευελπιστεί και εύχεται η νέα χρονιά, των μικρών μας φίλων, να είναι γεμάτη αγάπη, χαμόγελα και αισιοδοξία», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.