Πολυποίκιλο και πολυδαίδαλο το έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

on .

maximos

• Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ευλόγησε, στα Κεντρικά Γραφεία της Διοίκησης, Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού Κωνσταντίνου Δήμτσα και όλου του προσωπικού, των υπηρεσιών και δομών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ». Επίσης, παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Προσωπικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Αναστάσιος Βλαβιανός.
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων  στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ όλα αυτά τα χρόνια έκανε ένα σημαντικό, πολυποίκιλο, πολυδαίδαλο έργο, το οποίο, έχει κάνει πολύ μεγάλες  διαδρομές όχι μόνο στον τομέα που αφορά τις πρώτες ανάγκες για τρόφιμα, φάρμακα, τεράστιο και αυτό το κομμάτι αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής και πραγματικά μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο δρόμος της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι πάντοτε στη πορεία των λόγων του Ιησού Χριστού. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε στον απολογισμό της φετινής χρονιάς ότι ξεπέρασε τη διανομή των 500 τόνων  μόνο στα συσσίτια, πολύ περισσότερα και σε άλλες δομές, δόθηκαν πάνω από 42.000 δέματα με τρόφιμα και αναλώσιμα και μόνο στο συσσίτιο της Πειραιώς πάνω από 165.000 μερίδες φαγητού, τα 2 ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού) που λειτουργούν Αθήνα και Ιωάννινα, το «Καρέλλειο», οι δομές που αφορούν την ψυχική υποστήριξη, οι αποστολές της «Αποστολής» σε πάρα πολλές πόλεις και Μητροπόλεις που γίνονται Τεστ Άνοιας και προλαμβάνονται αυτές οι ασθένειες, τα Κοινωνικά Ιατρεία, τα προγράμματα μεταναστών και προσφύγων που βραβεύτηκαν και από την UNESCO και πολλά άλλα που έχει κάνει…».
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού αντήλλαξαν ευχές με το προσωπικό και μοίρασαν δώρα σε όλους.