Τρεις αστυνομικοί με ξεχωριστό έργο!

on .

EAYNI BRABEYSH

• Tρεις αστυνομικούς για το ξεχωριστό τους έργο   βράβευσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, στην εκλογοαπολογιστική της συνέλευση που έγινε το περασμένο Σάββατο.  «Οι βραβεύσεις αποτελούν μια συμβολική έκφραση της αναγνώρισης των υπηρεσιών των συναδέλφων και της ανάδειξης του κοινωνικού προσώπου του Έλληνα Αστυνομικού», τονίζει σε ανακοίνωση της η Ένωση Υπαλλήλων. 
Οι βραβευθέντες είναι οι εξής:
Γιάννης Σταθόπουλος: Υπηρετεί στο Τ.Σ.Φ. Κόνιτσας, είναι έμπειρος αναρριχητής και χαράκτης ορεινών διαδρομών. Συνέβαλε ουσιαστικά, με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας, στον εντοπισμό σε δύσβατα και απόκρημνα σημεία στη χαράδρα του Αώου και στην Αστράκα των δύο άτυχων ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους το περασμένο Απρίλιο και Σεπτέμβριο αντίστοιχα.
Ιωάννης Τζίμας: Υπηρετεί στην Ομάδα ΔΙΑΣ Ιωαννίνων και τον περασμένο Μάρτιο. αψηφώντας τους κινδύνους, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης, σώζοντας από πνιγμό νεαρή γυναίκα.
Επαμεινώνδας Ζήκος: Υπηρετούσε μέχρι το Δεκέμβριο στο Τμήμα Τροχαίας από το οποίο αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και επί χρόνια είχε αναλάβει το έργο της ενημέρωσης των μαθητών στα σχολεία με μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής.