Κριτική «Λαϊκής Συσπείρωσης» για αγροτοκτηνοτροφικά θέματα

on .

TRAKTER DROMOS

• Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε την περασμένη την Τετάρτη, κατά την οποία συζητήθηκε η πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων αναφέρεται η παράταξη σε μακροσκελή της ανακοίνωση. 
Η παράταξη με δεδομένο πως δεν έγινε δεκτό το ψήφισμά της, καθώς η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου είχε διαφορετικές θέσεις, υποστηρίζει πως τα αιτήματα που ανέδειξε «απορρίφθηκαν με πολιτική εχθρότητα». 
Στη συνέχεια αφού εμπλέκει διαχείριση απορριμμάτων, διαγραφές προστίμων σε μεγάλες βιομηχανίες και κατηγορεί την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου επειδή «απαίτησε καταστολή κάθε προσπάθειας να κατεβούνε τρακτέρ στο δρόμο». 
Σε άλλο σημείο αναφέρεται στο αντικομμουνιστικό μνημόνιο που ψήφισε το ευρωκοινοβούλιο κατηγορώντας την Περιφερειακή Αρχή επειδή αρνήθηκε να το φέρει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και καταλήγοντας καλεί τους αγροτοκτηνοτρόφους να δυναμώσουν τη δράση των Ομοσπονδιών και τον πανελλαδικό συντονισμό με το πλαίσιο πάλης της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.