Ο Μ. Ελισάφ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Τελ Αβίβ

on .

ELISAF TEL ABIB

• Με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ Ρον Χουλτάι συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ με αφορμή την 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IMTM 2020 στην οποία μετέχει και ο Δήμος. 
Ο κ. Ελισάφ παρουσίασε εκτενώς το προφίλ της πόλης των Ιωαννίνων κάνοντας αναφορά στην ιστορία, στις αναπτυξιακές της δυνατότητες και την δυναμική του πανεπιστημίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ζήτησε δε από τον κ. Ρον Χουλτάι την συνδρομή του στην προβολή των Ιωαννίνων και την αύξηση της επισκεψιμότητας.
Ο Δήμαρχος του Τελ Αβίβ εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί άμεσα τα Γιάννενα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει κατά την διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ των βετεράνων της Μακάμπι με τους βετεράνους Έλληνες μπασκετμπολίστες.  
Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή δώρων. Ο Μ. Ελισάφ χάρισε στον συνάδελφό του το μετάλλιο της πόλης των Ιωαννίνων και ο Δήμαρχος του Τελ Αβίβ έχρισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιώργο Λώλη δημότες της πόλης επιδίδοντάς τους το τοπικό διαβατήριο.