Είχε… αδυναμία σε μαχαίρια και σπαθιά!

on .

MAXAIRIA SPATHIA 20 2 20

• Μια υπόθεση κλοπής που διερευνούσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε βάρος ενός άνδρα στα Γιάννενα, αποκάλυψε και την… αδυναμία που είχε σε μαχαίρια και σπαθιά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί προχθές το μεσημέρι.  
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής τσάντας, που περιείχε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet, δύο σκληρούς δίσκους και προσωπικά του έγγραφα και η οποία έγινε στις 6 Ιανουαρίου στην πόλη των Ιωαννίνων, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο κατηγορούμενος. 
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω: σπαθί με μήκος λάμας 71 εκατοστά, 5 κυνηγετικά μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, διακοσμητικό μαχαίρι και αστυνομική ράβδος μήκους 64 εκατοστών.

Έκλεψε εργαλεία 
Σε χωριό των Ιωαννίνων συνελήφθη ένας άνδρας κατηγορούμενος για κλοπή. Σύμφωνα με την καταγγελία αφαίρεσε από ιδιωτικό υπαίθριο χώρο, μία συσκευή ηλεκτροκόλλησης με την μπαλαντέζα της και έναν τροχό κοπής σιδήρου. 

Στη Λιμίνη Άρτας
Κλοπή από Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που έγινε στη Λιμίνη Άρτας εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε κλοπή από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έγινε βραδινές ώρες της 11-02-2020 στο 5ο χλμ Ε.Ο. Άρτας – Αγρινίου στη Λιμίνη Άρτας, από όπου αφαιρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, γυαλιά ηλίου και προσωπικά έγγραφα. 

 

 

Μετέφερε παράνομα
μετανάστη
Το χθεσινό αστυνομικό δελτίο περιελάμβανε και μια υπόθεση μεταφοράς παράνομου μετανάστη. Πιο συγκεκριμένα μεταμεσονύκτιες ώρες στο 62ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης στην Κόνιτσα συνελήφθη ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ενός μη νόμιμου αλλοδαπού. Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο κατηγορούμενος και όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε με αυτό έναν αλλοδαπό, στερούμενο των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων.