Σε παλιούς αγωγούς νερού έκρυβαν 2 κιλά ηρωίνη!

on .

HROINH 23 2 2020

• «Φρένο» στη δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στην πόλη της Άρτας και στην ευρύτερη περιοχή, έβαλαν οι Αστυνομικοί, συλλαμβάνοντας τρεις αλλοδαπούς. 
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, αποθήκευση, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η μεθοδική έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, απέτρεψαν τη διάθεση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης σε ουσιοεξαρτημένα άτομα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί και ταυτοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.
Σε τσιμεντένιους αγωγούς
Πιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, χρησιμοποιούσαν αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, στο οποίο αποθήκευαν – απέκρυπταν ναρκωτικές ουσίες με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους. Μετά από έρευνα στο αγροτεμάχιο, βρέθηκαν κρυμμένες, σε δύο διαφορετικά σημεία και εντός παλαιών τσιμεντένιων αγωγών νερού, 9 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2 κιλών και  402 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δυο οχήματα, χρηματικό ποσό 700 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα. 
Στην Πρέβεζα
Σε άλλη υπόθεση στην Πρέβεζα συνελήφθη ένας Έλληνας, διότι όπως διαπιστώθηκε, κατείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 9,8 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.