Αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από μονοκατοικία

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

• Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στην Άνω Ρεματιά Πρέβεζας.   
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.  Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα οι κατηγορούμενοι, πρωινές ώρες της 04/02/2020 μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Άνω Ρεματιά όπου διέρρηξαν μονοκατοικία, από την οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. 

Σύλληψη για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση 
Στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας (στο ύψος της περιοχής Φραξύλας) συνελήφθη ένας αλλοδαπός, για παράνομη είσοδο στη χώρα, ψευδή ανώμοτη κατάθεση και καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας. Στη συνέχεια, από τον έλεγχο των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.