Ο Δήμος Ηγουμενίτσας

on .

hgoumenitsa

• Στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων, οι υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας θα εξυπηρετούν πολίτες μέσω τηλεφώνου, e-mail, ενώ θα δέχονται πολίτες κατά το διάστημα 8:00-12:00, αποκλειστικά και μόνο για επείγουσες υποθέσεις.
Επιπλέον ο Δήμος με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι θα δέχονται τους πολίτες, κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού, για την αποφυγή συνωστισμού.

• Μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχει λάβει και ο Δήμος Πρέβεζας. Μεταξύ άλλων, οι διάφορες συνεδριάσεις θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. Ήδη έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση συστήματος τηλεδιάσκεψης που θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. 
Παράλληλα, οι ώρες προσέλευσης του κοινού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας και τα νομικά του πρόσωπα, εκτός του ΚΕΠ, περιορίζονται στο χρονικό διάστημα από 10.00 έως 13.00 στη διάρκεια του οποίου θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Το προσωπικό καθαριότητας των δομών του Δήμου που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους (ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Παιδικοί Σταθμοί κλπ.) θα χρησιμοποιηθεί με τα ίδια καθήκοντα για τις ανάγκες καθαριότητας και την τακτική απολύμανση των επιφανειών με τις οποίες έρχονται σε επαφή εργαζόμενοι και κοινό στις υπηρεσίες που εξακολουθούν να λειτουργούν, ενώ οι πολιτικοί γάμοι θα τελούνται σε εξωτερικό κοινόχρηστο στεγασμένο χώρο του Δήμου. 

Ο Δήμος Ζηρού 

• Στο πλαίσιο εφαρμογής προληπτικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, o Δήμος Ζηρού καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες  του χωρίς σοβαρό ή κατεπείγοντα λόγο. Για οποιοδήποτε θέμα παρακαλεί οι ενδιαφερόμενοι  πρώτα να επικοινωνούν τηλεφωνικά και μόνο εάν συντρέχει σοβαρός λόγος να προσέρχονται στο Δημαρχείο.