Πώς γίνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

on .

ASTYNOMIKO MEGARO 

• Οδηγίες σχετικά με την προσέλευση πολιτών στις Αστυνομικές Υπηρεσίες δίνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου με ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, ισχύουν τα εξής:
- Έκδοση δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίων Ελλήνων πολιτών. Η κατάθεση των αντίστοιχων δικαιολογητικών και η έκδοση δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίων θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννοήσεως των πολιτών με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες και καθορισμού συγκεκριμένης ώρας προσέλευσης για την διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων, προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού πολιτών σε κλειστούς χώρους.
- Προσέλευση πολιτών στα Τμήματα Τροχαίας. Η υποβολή αντιρρήσεων για τροχαίες παραβάσεις και αντίστοιχα η ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξή τους, θα γίνεται με την αρμόδια Υπηρεσία, με τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιοτυπικά. Επιπλέον, επειδή μεγάλος αριθμός πολιτών προσέρχεται στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, προκειμένου να παραδώσει ή να παραλάβει τα στοιχεία κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί για τροχαία παράβαση (πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας, άδεια οδήγησης κ.λπ.), ή για την ανανέωση αδειών μοτοποδηλάτων, προκειμένου να αποφεύγεται η είσοδος πολλών ατόμων μαζί στους χώρους των Γραφείων για την εξυπηρέτησή τους, η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννοήσεως με την αρμόδια Υπηρεσία.

Χρήσιμα τηλέφωνα 
- Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων: Αξιωματικός Υπηρεσίας: 26510-65994. Γραμματεία: 26510-33293. Γραφείο Αδειών Μοτοποδηλάτων: 26510-33293. Γραφείο προστίμων: 26510-65996. 
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
- Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων: Αξιωματικός Υπηρεσίας: 26510-65977. Γραφείο Ταυτοτήτων: 26510-65983, fax: 2131527874. 
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
-Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων:  Αξιωματικός Υπηρεσίας: 26510-65934. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Γραφείο Διαβατηρίων: 26510-65933, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..