Εκ περιτροπής λειτουργία των καταστημάτων τους ζητούν οι επαγγελματίες του κλάδου αυτοκινήτων

on .

SYNERGEIO

• Την εκ περιτροπής λειτουργία των καταστημάτων τους και την ένταξή τους στα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης ζητούν, με κοινό υπόμνημά τους οι επαγγελματίες των Ιωαννίνων, που έχουν σχέση με τον κλάδο των αυτοκινήτων. Όπως μεταξύ άλλων, τονίζουν «η νέα κρίση, την οποία βιώνουμε, όλοι ανεξαιρέτως οι κλάδοι, μας ωθεί σε λουκέτα. Κινδυνεύουμε να χάσουμε ολόκληρους κλάδους επιχειρήσεων.  Δεν μπορούμε να θεωρούμαστε οι ευνοημένοι της κατάστασης, μαζί με τα είδη τροφίμων και τα φαρμακεία.  Η εικόνα των καταστημάτων μας είναι αποκαρδιωτική. Πεθαίνουμε καθημερινά. Η κίνηση έχει μειωθεί  στο 80%...».
Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες θεωρούν πως «πρέπει η λειτουργία των καταστημάτων μας, να γίνεται εκ περιτροπής, να λειτουργεί ορισμένος αριθμός, καταστήματα ασφαλείας ας πούμε, ανά περιοχή και νομό και μόνο για έκτακτη ανάγκη (βλάβες ασθενοφόρων, φορτηγών που μεταφέρουν εμπορεύματα, νοσοκομειακά αυτοκίνητα)...». 
Το υπόμνημα υπογράφουν οι Πρόεδροι: της ΟΕΒΕ Ιωαννίνων Νικολέτα Τσουμάνη, των Μηχ/των Φανοποιών Ιωαννίνων Χρ. Μπάης, των Ελαστικών Αυτοκινήτων Ελευθ. Κυριακόπουλος, των Ηλεκτροτεχνιτών Αυτοκινήτων Ιωαννίνων Γεώργιος Ντίνος  και των Καταστηματαρχών Καινούργιων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Χρ. Ρουπακιάς.