Τα νοσοκομεία της Ηπείρου στηρίζει η Συνεταιριστική Τράπεζα

on .

TRAPEZA HPEIROU

• Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για αδιάλειπτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ενισχύει τα δημόσια νοσοκομεία της Ηπείρου και τα εφοδιάζει με υγειονομικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση συμβάλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων - Χατζηκώστα, του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Φιλιατών, προσφέροντας είδη ατομικής προστασίας όπως γάντια, μάσκες και ιατρικές στολές, αλλά και ιατρικό εξοπλισμό όπως οθόνες παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών των ασθενών. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας ανέφερε σχετικά: «Με τη στάση μας, όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι στην τοπική κοινωνία έχουμε αποδείξει έμπρακτα στους Ηπειρώτες πως βρισκόμαστε δίπλα τους στηρίζοντάς τους. Έτσι, σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο μας και τη χώρα μας, δίνουμε ξανά το παρόν και συμβάλουμε στην προσπάθεια θωράκισης των νοσοκομείων της Περιφέρειας, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που μάχονται για την προστασία της υγείας όλων μας».
Πέρα από την ανωτέρω πρωτοβουλία, η Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς για τον σχεδιασμό δράσεων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της επιχειρησιακής της λειτουργίας για τη στήριξη και προστασία της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.