ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών

on .

APOSTOLH SHMA

• Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, διενεργεί για έκτη συνεχή χρονιά πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με δωρεά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring). 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα στους κλάδους Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών και έχουν κλείσει δύο διαχειριστικές χρήσεις με ετήσιο κύκλο εργασιών €15.000-€1.000.000 μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών, έως και τις 20 Μαΐου. 
Ο κάθε ωφελούμενος δύναται να λάβει δωρεά παραγωγικού εξοπλισμού/ υπηρεσιών συνολικής αξίας έως 10.000 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) και επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring). Επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί που έχουν ήδη ωφεληθεί από το ίδιο Πρόγραμμα σε προηγούμενα έτη, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μόνο για πιστοποιήσεις (όπως, θέματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων). 
• Πληροφορίες και ανακοινώσεις: στην ιστοσελίδα του οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ www.mkoapostoli.gr στην ενότητα «Η Δράση μας», στην υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών».