Ταυτοποιήθηκαν οι διαρρήκτες σχολικού συγκροτήματος

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

Τρεις φορές, στο διάστημα από 18 Μαρτίου έως 4 Απριλίου,  δύο άτομα Ελληνικής καταγωγής διέρρηξαν σχολικό συγκρότημα στην περιοχή των Ιωαννίνων, από το οποίο έκλεψαν από αίθουσες διδασκαλίας και από το γραφείο της Διοίκησης ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιντεοπροβολείς, περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών και προξένησαν και φθορές σε χώρους του σχολείου. Τέταρτη φορά, δεν θα υπάρξει καθώς η Αστυνομία μετά εκτεταμένες έρευνες ταυτοποίησε τα στοιχεία τους, ο ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος. Παράλληλα η Αστυνομία εντόπισε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή καθώς και στα σπίτια τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας. 

Δύο συλλήψεις για συναλλαγή ναρκωτικών
Δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 40 χρόνων αντίστοιχα συνελήφθησαν στα Γιάννενα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για συναλλαγή που αφορούσε ναρκωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα ο 42χρονος προμήθευσε στον 40χρονο 16 γραμμάρια χασίς, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 14,2 γραμμάρια. 

Διέθετε χασίς και λαθραίο καπνό 
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη ένα ακόμη άτομο, το οποίο κατηγορείται και για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και για κατοχή λαθραίου καπνού. Συγκεκριμένα σε έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκαν μικροποσότητα χασίς, σπόροι κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 963 γραμμάρια λαθραίου καπνού.