Εθελοντική αιμοδοσία από το Εργατικό Κέντρο

on .

AIMODOSIA 1

• Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους ΒΕΤ, Νηπιαγωγών, Ιστορικού-αρχαιολογικού, Ιατρικής, Μηχανικών Η/Υ και Φυσικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία αύριο, Παρασκευή από 16.00 έως 20.00 στο χώρο του Εργατικού (Γιοσέφ Ελιγιά 5).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Μπροστά στον τεράστιο αγώνα που δίνει αυτές τις μέρες το προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας στην χώρα μας και για την προστασία του λαού κόντρα σε τρομακτικές ελλείψεις, έχουμε επίγνωση ότι οι ανάγκες για αίμα ενδεχομένως να αυξηθούν το επόμενο διάστημα δεδομένου των δυσκολιών που γεννούν τα μετρά απαγόρευσης μετακινήσεων. Με αίσθημα ευθύνης θέλουμε και εμείς από την πλευρά μας να συμβάλουμε στην προσπάθεια αυτή για την προστασία της υγείας του λαού».
Τηλ. επικοινωνίας: 26510-32513, http://ekea.gr/become-donor/
Η ΕΠΣΗΠ
Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει και η ΕΠΣ Ηπείρου Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη, 15 και 16 Απριλίου, ώρες 09.00 έως 15.00, στην αίθουσα «Δημ. Χατζής» (παλιά σφαγεία).
Επιπλέον ενημερώνει πως η Κατασκευαστική Εταιρεία «Βρακάς – Παππάς Ε.Ε. Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου» αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ερασιτεχνικά σωματεία θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση της τάξης των 250 Ευρώ στα σωματεία που τουλάχιστον δύο εκπρόσωποί τους θα συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Επίσης οικονομική ενίσχυση από τη χορηγία αυτή θα λάβουν όλοι όσοι αποτελούν τη μεγάλη οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δημοσιογράφοι, που ασχολούνται με το άθλημα, διαιτητές, προπονητές με δεδομένη τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια συλλογής αίματος.