Νεκρός ένας αγρότης στους Σελλάδες Άρτας

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

Ένας 69χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του προχθές το μεσημέρι σε αγρόκτημα στην περιοχή των Σελλάδων Άρτας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός ύστερα από ανατροπή του τρακτέρ, ιδιοκτησίας του. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Δύο στη φυλακή επειδή χρωστούσαν ποινές
Δύο άτομα συνελήφθησαν στα Γιάννενα για καταδικαστικές αποφάσεις. Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη άνδρας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας, ποινής φυλάκισης 18 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη άλλος ένας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών ετών για απάτη.

Σύλληψη ενός άνδρα για άσεμνες χειρονομίες
Σε περιοχή της Πρέβεζας συνελήφθη ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από καταγγελία, ο κατηγορούμενος επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισε μια γυναίκα που κινούνταν πεζή και προέβη σε βάρος της σε άσεμνες χειρονομίες. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα στην ευρύτερη περιοχή και τον συνέλαβαν.

Οι κλεμμένες κυψέλες βρέθηκαν στις αυλές τους…
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, η οποία έγινε κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο μηνών σε περιοχή της Άρτας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 49χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για ζωοκλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 49χρονος αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο 6 κυψέλες με πληθυσμό μελισσών.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκαν στον αύλειο χώρο του σπιτιού του 49χρονου οι τέσσερις από τις κλεμμένες κυψέλες, ενώ οι υπόλοιπες δύο στον αύλειο χώρο του σπιτιού του 52χρονου, τις οποίες είχε παραλάβει από τον 49χρονο.