«Ζητήστε ραντεβού» με υπηρεσίες της Αποκ/νης Διοίκησης Ηπείρου

on .

apokentrwmenh

• H Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας ανοίγει και έναν «ηλεκτρονικό» δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείνει ραντεβού μέσω του διαδικτύου με τις υπηρεσίες της.
Μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Ζητήστε ραντεβού» που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του δικτυακού της τόπου: http://www.apdhp-dm.gov.gr και έχει τεθεί σε λειτουργία από την 1η Μαΐου, ο κάθε πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού, με την υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που επιθυμεί.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία υποβολής του σχετικού αιτήματος, γίνεται με απλό τρόπο και περιλαμβάνει την καταχώρηση των στοιχείων του πολίτη, την υπηρεσία που επιθυμεί να επισκεφτεί, την επιθυμητή ημέρα και ώρα καθώς και το λόγο της αυτοπρόσωπης εξυπηρέτησης στο χώρο της συγκεκριμένης υπηρεσίας ενδιαφέροντός του.
Ακολούθως, η υπηρεσία θα επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail με τον ενδιαφερόμενο πολίτη, για την επιβεβαίωση του ραντεβού.
Τέλος, η Αποκεντρωμένη υπενθυμίζει ότι κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ή φορέας μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, για όλους τους αριθμούς τηλεφώνων και τα e-mails επικοινωνίας καθώς και τις διοικητικές δομές του φορέα (Δομή-Υπηρεσίες-Στοιχεία επικοινωνίας).