300.000 ιατρικά γάντια στο ΠΓΝΙ από τη Τράπεζα Ηπείρου

on .

TSIKARHS TRAPEZA HPEIROY\

Την έμπρακτη στήριξή της στα νοσοκομεία της Ηπείρου συνεχίζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, προσφέροντας 300.000 ιατρικά γάντια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το οποίο αποτελεί και ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς της χώρα μας που υποδέχονται τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού και αντιμετωπίζουν τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.
Ο Διοικητής του ΠΓΝΙ Β. Τσίκαρης, και η Προϊστάμενη Υποδιεύθυνσης Οικονομικού του Νοσοκομείου Κων/να Κωτσόγλου σε συνάντηση που είχαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Συνεταιριστικής Ι. Βουγιούκα, ευχαρίστησαν τη Διοίκηση της Τράπεζας για την πολύτιμη χορηγία υγειονομικού υλικού και την πρόθεσή της να συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία.
Ο κ. Βουγιούκας ανέφερε σχετικά: «Ως Ηπειρώτες οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τόπου μας και να τους στηρίζουμε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την προστασία όλων μας. Με τις δωρεές υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που έχουμε πραγματοποιήσει στα Νοσοκομεία της Ηπείρου συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στη διαφύλαξη της υγείας όλων μας».