Με τηλεφωνικό ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών

on .

ZOSIMAIA BIBLIOTHKH

• Η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού από τη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη, για υπηρεσίες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονικά ή τηλεπικοινωνιακά μέσα, τελείται αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, διατηρουμένων σε ισχύ των όσων μέχρι στιγμής ισχύουν σχετικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Προς το παρόν λοιπόν και η υπηρεσία του δανεισμού των βιβλίων θα γίνεται με προϋποθέσεις στη Ζωσιμαία, διότι το βιβλίο δύναται να μεταφέρει πλούσιο ιικό φορτίο, άρα ιδιαίτερα στην παρούσα φάση, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη διάδοση του ιού.
Η προτεινόμενη διάρκεια καραντίνας για φυσικά αντικείμενα που δανείζονται (βιβλία, DVD, κλπ.) είναι 72 ώρες, σύμφωνα με την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης.
Ας σημειωθεί ότι σε όλο το διάστημα της αναστολής, από τον Μάρτιο, οι λοιπές δραστηριότητες και εργασίες, η εξυπηρέτηση φοιτητών και ερευνητών με τη χρήση της τεχνολογίας, καθώς και οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες λειτουργούσαν και εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά.