Αποτελεσματικά δίπλα στις γυναίκες το Συμβουλευτικό Κέντρο Ιωαννίνων

on .

KETHI 24 6 2020

• Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Ιωαννίνων επισκέφθηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, η οποία συνομίλησε με τα στελέχη του για τη λειτουργία του κατά την περίοδο του περιορισμού των μετακινήσεων και τα συνεχάρη για τη διαχείριση των περιστατικών που προέκυψαν.
Η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ εξήρε το πολύτιμο έργο του Συμβουλευτικού Κέντρου συνολικά και επαναβεβαίωσε τη στήριξη του Δ.Σ. του Φορέα και της Γενικής Γραμματέως Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Μαρίας Συρεγγέλα, σε αυτό. Παράλληλα, επεσήμανε την αναγκαιότητα περαιτέρω και συνεχούς συνεργασίας με τις τοπικές αρχές και τους φορείς.
Σε δήλωσή της ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τα στελέχη των Συμβουλευτικών μας Κέντρων, παρά τις αντίξοες συνθήκες, και στην περίοδο της καραντίνας στάθηκαν αποτελεσματικά στο πλευρό των γυναικών που είχαν ανάγκη, ενώ η στήριξη τους είναι διαρκής και ουσιαστική στις γυναίκες θύματα βίας/ή και πολλαπλών διακρίσεων».
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ιωαννίνων παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής στήριξης σε γυναίκες θύματα βίας ή και πολλαπλών διακρίσεων, από εξειδικευμένο προσωπικό (σύμβουλο υποδοχής, ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό, νομικό), οι οποίες καλύπτονται από το απόρρητο. Στεγάζεται στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 68 (τηλέφωνο: 26510-77449, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).