Σειρά έχει η Πρέβεζα για σεμινάρια στους κλάδους κρέατος - τυριών

on .

kreatika

• Tον τελευταίο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων για κτηνοτρόφους, παραγωγούς, επαγγελματίες και εργαζόμενους στους κλάδους κρέατος και τυριών διοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου στο πλαίσιο του έργου MeDInno του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020»,
Ειδικότερα, στην Πρέβεζα και στο Ξενοδοχείο «daLUZ Boutique Hotel», (Δωρίδος 2, Ψαθάκι) θα λάβουν χώρα τα ακόλουθα σεμινάρια: Τρίτη 7 Ιουλίου, «Βασικές αρχές καταρτισμού οικονομικών ισόρροπων σιτηρεσίων», 11:00 - 16:00. «Διατροφή μηρυκαστικών», 16:00 - 21:00. Τετάρτη 8 Ιουλίου, «Βασικές αρχές καταρτισμού οικονομικών ισόρροπων σιτηρεσίων», 11:00 - 16:00. «Αλυσίδα εφοδιασμού κρέατος και τυριού - Λιανικό εμπόριο», 16:00 - 21:00. Πέμπτη 9 Ιουλίου, «Τυποποίηση τυροκομικής διαδικασίας», 11:00 - 16:00 και 16:00 - 21:00. Παρασκευή 10 Ιουλίου, «Τυροκόμηση τυριών τυρογάλακτος», 11:00 - 16:00 και 16:00 - 21:00.
Σημειώνεται ότι σε κάθε σεμινάριο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.