Μάνα και κόρη θυσιάστηκαν για να αποκτήσουν αιώνια ζωή!

on .

ASTHENOFORO ALBANIA 

 Συγκλονίζει την Αλβανική κοινωνία -και όχι μόνο- η τραγική κατάληξη που είχε η απόφαση τριών γυναικών -μάνας και των δύο θυγατέρων της- να θυσιαστούν για την ανάσταση και για να αποκτήσουν την «αιώνια ζωή».
Οι δύο κατέληξαν, η τρίτη δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο όπου έχει διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση λόγω ασιτίας.
Οι τρεις γυναίκες -σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ- είχαν ενταχθεί στους «μάρτυρες του Ιεχωβά» και από ότι φαίνεται επηρεάστηκαν σε απόλυτο βαθμό από όσα τους διδάσκονταν. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται από την νεαρή κοπέλα που δίνει μάχη για τη ζωή της, και η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τις θυσίες τους για να φθάσουν μέχρι τη στιγμή αυτή.
Νεκρές εντοπίστηκαν χθες η 56χρονη μητέρα και η 30χρονη κόρη της. Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία, η 30χρονη πρέπει να είχε πεθάνει καιρό πριν και διατηρούνταν στο κρεβάτι της από τη μάνα και την αδερφή σε αναμονή της «ανάστασης», χρησιμοποιώντας διάφορες αλοιφές που δεν επέτρεπαν τη σήψη του σώματος και τη δυσοσμία.
Είχε προηγηθεί, τον Ιανουάριο, ο θάνατος από άγνωστη αιτία, του συζύγου της 56χρονης και πατέρα των δυο κοριτσιών και από τότε οι τρεις γυναίκες είχαν κόψει κάθε επικοινωνία με τους γείτονες, όπως και την έξοδό τους από το σπίτι. Η αστυνομία έρευνά την υπόθεση.